Visszatérítési politika

14 napon belül fogadjuk el a visszaküldést, ami azt jelenti, hogy a termék kézhezvételétől számított 14 nap áll rendelkezésére, hogy visszatérítést kérjen.


A visszaküldéshez a terméknek ugyanolyan állapotban kell lennie, mint ahogyan megkapta, nem viselt vagy nem használt, címkével és eredeti csomagolásban, minden tartozékkal együtt. Kérjük, előzetesen vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben

Sérülések és problémák


A sérült, hibás vagy hibás termékeket a szállítástól számított 14 napon belül kell bejelenteni. Kérjük, hogy a megrendelést átvételkor ellenőrizze, és azonnal lépjen kapcsolatba velünk, ha a termék hibás, sérült vagy rossz terméket kapott, hogy felmérhessük a problémát és orvosolhassuk azt. Minden problémás rendelés teljes visszatérítésre vagy cserére jogosult, az ügyfél döntése szerint.


Kivételek / nem visszaváltható tételek


Bizonyos típusú tételek nem küldhetők vissza, például romlandó áruk (például élelmiszerek, virágok vagy növények), egyedi termékek (például különleges megrendelések vagy személyre szabott termékek) és testápolási cikkek (például kozmetikumok) . Nem fogadjuk el a veszélyes anyagok, gyúlékony folyadékok és gázok visszaküldését sem. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, ha kérdése vagy aggálya van egy adott termékkel kapcsolatban.


Sajnos nem fogadunk el visszavásárlási tételeket vagy ajándékkártyákat. Ajándékkártyák.


Cserék

A legegyszerűbb módja annak, hogy biztosítsd, hogy megkapod, amit szeretnél, az, hogy visszaküldöd a rendelkezésedre álló tételeket, majd miután jóváhagytuk a visszaküldést, külön vásárolsz egy új terméket. Jelenleg nem áll módunkban cserét teljesíteni.

 

Pénzvisszatérítés

Miután megérkezett és ellenőriztük a visszaküldött terméket, teljes visszatérítést kapsz 5-7 munkanapon belül. Ha jóváhagyásra kerül, a visszatérítés automatikusan megtörténik az eredeti fizetési móddal. Fontos megjegyezni, hogy a visszatérítés feldolgozása és jóváírása kissé időbe telhet, mielőtt a bankod vagy hitelkártya kibocsátód hozzáférhetővé teszi.

 

Visszatérítési díjak és viták

Kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben, mielőtt vitát indítana a kereskedői visszatérítésről vagy a fizetési vitáról, mivel általában képesek vagyunk megoldani ezt a problémát még azelőtt. Minden visszatérítési díj és vita megakadályozza számunkra a visszatérítések vagy jóváírások kiadását a pénzügyi eszközök befagyasztása miatt.

 

Fenntartjuk a kizárólagos jogot a vásárlók visszautasítására és visszatérítésük korlátozására bármikor az alábbi okok miatt:

 

Szabálytalan vagy túlzott visszatérítési előzmények, amelyek gardrób használatára utalnak;

Szabálytalan vagy túlzott visszatérítési előzmények olyan felhasználásával, amely használt, módosított, kimosott, sérült vagy hiányzó tételeket tartalmaz; vagy

Lehetséges csalárd vagy bűnügyi tevékenység.

Hasonlóképpen fenntartjuk a jogot az üzleti (mind az üzletben, mind az online térben) szolgáltatásának megtagadására bármely ügyfél vagy entitás számára az említett tevékenységek miatt.


Amennyiben a visszaküldés a fogyasztótól ered, a fogyasztónak felelősséggel kell tartoznia a szállítási díjért. A konkrét díj a választott expressz társaságon alapul. Ha olyan okokból ered, amelyek az általunk okozottak, és a kapott áruk sérültek vagy nem megfelelőek, a fogyasztónak nem kell ezen okból szállítási díjat viselnie.