Szolgáltatási feltételek

ÁTTEKINTÉS
 
Azzal, hogy meglátogatja oldalunkat és/vagy vásárol tőlünk valamit, Ön részt vesz a "Szolgáltatásunkban", és elfogadja, hogy az alábbi feltételek ("Szolgáltatási feltételek", "Feltételek"), beleértve az itt felsorolt és/vagy hiperlinkkel elérhető további feltételeket és irányelveket. A jelen Szolgáltatási feltételek a Webhely minden felhasználójára vonatkoznak, beleértve, de nem kizárólagosan a böngésző, eladó, vásárló, eladó és/vagy tartalomszolgáltató felhasználókra.
 
Kérjük, figyelmesen olvassa el a jelen Általános Szerződési Feltételeket, mielőtt belépne oldalunkra, vagy használná azt. A weboldal bármely részének elérésével vagy használatával Ön elfogadja, hogy a jelen Általános Szerződési Feltételek kötelező érvényűek. Ha nem ért egyet a jelen megállapodás valamennyi feltételével, nem léphet be a weboldalra, és nem veheti igénybe a szolgáltatások bármelyikét. Amennyiben a jelen Szolgáltatási feltételek ajánlatnak minősülnek, az elfogadás kifejezetten a jelen Szolgáltatási feltételekre korlátozódik.
 
A jelenlegi üzlethez hozzáadott új funkciók vagy eszközök szintén a Szolgáltatási feltételek hatálya alá tartoznak. A Szolgáltatási feltételek legfrissebb változatát bármikor megtekintheti ezen az oldalon. Fenntartjuk a jogot, hogy a jelen Szolgáltatási feltételek bármely részét frissítsük, módosítsuk vagy helyettesítsük a weboldalunkon történő frissítések és/vagy módosítások közzétételével. Az Ön felelőssége, hogy rendszeresen ellenőrizze ezt az oldalt a változások miatt. Az oldal további használata vagy az oldalhoz való hozzáférés a változások közzététele után a változások elfogadásának minősül.
 
 
1. SZAKASZ - AZ ONLINE ÁRUHÁZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI
A jelen Általános Szerződési Feltételek elfogadásával Ön kijelenti, hogy a lakóhelye szerinti államban vagy tartományban betöltötte a nagykorúságot, vagy hogy a lakóhelye szerinti államban vagy tartományban nagykorú, és beleegyezett abba, hogy kiskorúak is használhassák ezt az oldalt.
Ön nem használhatja termékeinket semmilyen illegális vagy nem engedélyezett célra, és a Szolgáltatás használatával nem sértheti meg az Ön joghatósága alá tartozó törvényeket (beleértve, de nem kizárólagosan a szerzői jogi törvényeket).
Férgek, vírusok vagy bármilyen romboló jellegű kód nem továbbítható.
A Feltételek bármelyikének megszegése vagy megsértése a Szolgáltatások azonnali megszüntetését vonja maga után.
 
2. SZAKASZ - ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK
Fenntartjuk a jogot, hogy bármikor, bármilyen okból megtagadjuk a szolgáltatást bárkitől.
Ön tudomásul veszi, hogy az Ön tartalma (a hitelkártyaadatok kivételével) titkosítatlan formában kerülhet továbbításra, és (a) különböző hálózatokon keresztül történő továbbítással járhat; és (b) a hálózat vagy a csatlakozó eszközök műszaki követelményeihez való alkalmazkodás és a hozzájuk való alkalmazkodás érdekében történő módosításokkal járhat. A hitelkártyaadatokat mindig titkosítják, amikor hálózatokon keresztül továbbítják.
Ön beleegyezik, hogy nem reprodukálja, másolja, másolja, eladja, továbbértékesíti vagy hasznosítja a Szolgáltatás bármely részét, a Szolgáltatás használatát vagy a Szolgáltatáshoz való hozzáférést, illetve a Szolgáltatáshoz való hozzáférést vagy a weboldal bármely kapcsolatát, amelyen keresztül a Szolgáltatást nyújtjuk, kifejezett írásbeli engedélyünk nélkül.
A jelen Megállapodásban használt címszavak csak a könnyebbség kedvéért szerepelnek, és nem korlátozzák vagy más módon befolyásolják a jelen Általános Szerződési Feltételeket.
 
3. RÉSZ - AZ INFORMÁCIÓK PONTOSSÁGA, TELJESSÉGE ÉS IDŐSZERŰSÉGE
Nem vállalunk felelősséget azért, ha az ezen az oldalon található információk nem pontosak, nem teljesek vagy nem naprakészek. Az ezen az oldalon található anyagok csak általános tájékoztatásul szolgálnak, és nem szabad rájuk támaszkodni, illetve nem szabad őket kizárólagos alapként felhasználni döntések meghozatalához anélkül, hogy elsődleges, pontosabb, teljesebb, teljesebb vagy aktuálisabb információforrásokkal konzultálnánk. Az ezen az oldalon található anyagokra való bármilyen támaszkodás saját felelősségre történik.
Ez a weboldal tartalmazhat néhány történelmi információt. A történelmi információk nem feltétlenül naprakészek, és csak tájékoztató jellegűek. Fenntartjuk a jogot, hogy bármikor módosítsuk az oldal tartalmát, de nem vagyunk kötelesek frissíteni az oldalunkon található információkat. Ön elfogadja, hogy az Ön felelőssége, hogy figyelemmel kísérje az oldalunkon bekövetkező változásokat.
 
4. RÉSZ - SZOLGÁLTATÁS- ÉS ÁRMÓDOSÍTÁSOK
Fenntartjuk a jogot, hogy a Szolgáltatást (vagy annak bármely részét vagy tartalmát) bármikor előzetes értesítés nélkül módosítsuk vagy megszüntessük.
Nem vagyunk felelősek Önnel vagy harmadik féllel szemben a Szolgáltatás bármilyen módosításáért, árváltozásáért, felfüggesztéséért vagy megszüntetéséért.
 
RÉSZ - TERMÉKEK VAGY SZOLGÁLTATÁSOK (adott esetben)
Előfordulhat, hogy egyes termékek vagy szolgáltatások csak online, a weboldalon keresztül érhetők el. Ezek a termékek vagy szolgáltatások korlátozott mennyiségben állnak rendelkezésre, és csak a Visszavételi szabályzatunknak megfelelően küldhetők vissza vagy cserélhetők ki.
Fenntartjuk a jogot, de nem vagyunk kötelesek korlátozni termékeink vagy Szolgáltatásaink értékesítését bármely személy, földrajzi régió vagy joghatóság tekintetében. Ezt a jogot eseti alapon gyakorolhatjuk. Fenntartjuk a jogot, hogy korlátozzuk az általunk kínált termékek vagy Szolgáltatások számát. Minden termékleírás vagy termékár saját belátásunk szerint bármikor, előzetes értesítés nélkül változhat. Fenntartjuk a jogot, hogy bármely terméket bármikor megszüntessünk. Bármely termékre vagy szolgáltatásra vonatkozó, ezen az oldalon tett ajánlat érvénytelen ott, ahol ez tilos. Nem garantáljuk, hogy az Ön által megvásárolt vagy megszerzett termékek, szolgáltatások, információk vagy egyéb anyagok minősége megfelel az Ön elvárásainak, vagy hogy a Szolgáltatásban található hibák kijavításra kerülnek.
 
6. RÉSZ - A SZÁMLÁZÁSI ÉS SZÁMLAINFORMÁCIÓK PONTOSSÁGA
Fenntartjuk a jogot, hogy visszautasítsuk a nálunk leadott megrendeléseket. Saját belátásunk szerint korlátozhatjuk vagy törölhetjük a személyenként, háztartásonként vagy rendelésenként vásárolt mennyiségeket. Ezek a korlátozások kiterjedhetnek az azonos ügyfélszámla, azonos hitelkártya és/vagy azonos számlázási és/vagy szállítási címet használó megrendelésekre. Abban az esetben, ha módosítunk vagy törlünk egy megrendelést, megkísérelhetjük értesíteni Önt a megrendeléskor megadott e-mail címen és/vagy számlázási címen/telefonszámon keresztül. Fenntartjuk a jogot, hogy korlátozzuk vagy megtiltjuk az olyan megrendeléseket, amelyekről úgy véljük, hogy kereskedők, viszonteladók vagy forgalmazók által leadottnak tűnnek.
 
Ön beleegyezik, hogy az üzletünkben történő minden vásárláshoz aktuális, teljes és pontos vásárlási és számlaadatokat ad meg. Ön vállalja, hogy azonnal frissíti fiókját és egyéb adatait, beleértve az e-mail címét, valamint a hitelkártya számát és lejárati dátumát, hogy szükség esetén teljesíteni tudjuk a tranzakciókat és felvehessük Önnel a kapcsolatot.
 
További információkért kérjük, olvassa el a Visszatérési szabályzatunkat.
 
CZĘŚĆ 7 — NARZĘDZIA OPCJONALNE
Lehet, hogy hozzáférést biztosítunk Önnek olyan harmadik féltől származó eszközökhöz, amelyek felett nem gyakorolunk felügyeletet, ellenőrzést vagy beleszólást.
Ön tudomásul veszi és elfogadja, hogy az ilyen eszközökhöz való hozzáférést "jelen állapotban" és "rendelkezésre álló állapotban" biztosítjuk, mindenféle garanciák, nyilatkozatok vagy feltételek nélkül, és mindenféle jóváhagyás nélkül. Nem vállalunk semmilyen felelősséget az opcionális harmadik féltől származó eszközök használatából vagy azzal kapcsolatban.
A weboldalon keresztül kínált opcionális eszközök használata teljes mértékben az Ön saját kockázatára és belátása szerint történik, és Önnek meg kell győződnie arról, hogy elolvasta és elfogadja azokat a feltételeket, amelyek alapján az eszközöket az adott harmadik fél szolgáltatók biztosítják.
A jövőben új szolgáltatásokat és/vagy funkciókat is kínálhatunk a Honlapon keresztül (beleértve új eszközök és erőforrások biztosítását). Az ilyen új funkciók és/vagy szolgáltatások szintén a jelen Általános Szerződési Feltételek hatálya alá tartoznak.
 
8. RÉSZ - HARMADIK FÉLTŐL SZÁRMAZÓ LINKEK
A Szolgáltatásunkon keresztül elérhető tartalmak, termékek és szolgáltatások egy része harmadik féltől származó anyagokat tartalmazhat.
A weboldalon található, harmadik féltől származó linkek olyan harmadik fél weboldalaira irányíthatják Önt, amelyek nem állnak kapcsolatban velünk. Nem vagyunk felelősek a tartalom vagy a pontosság vizsgálatáért vagy értékeléséért, és nem vállalunk garanciát és felelősséget harmadik felek anyagaiért vagy weboldalaiért, illetve harmadik felek bármely más anyagáért, termékéért vagy szolgáltatásáért.
Nem vállalunk felelősséget semmilyen kárért vagy sérelemért, amely a harmadik fél webhelyeivel kapcsolatos áruk, szolgáltatások, erőforrások, tartalmak vagy egyéb tranzakciók megvásárlásával vagy használatával kapcsolatos. Kérjük, figyelmesen olvassa el a harmadik felek irányelveit és gyakorlatát, és győződjön meg arról, hogy megértette azokat, mielőtt bármilyen tranzakcióba bocsátkozna. A harmadik fél termékeivel kapcsolatos panaszokat, igényeket, aggályokat vagy kérdéseket a harmadik félhez kell intézni.
 
9. RÉSZ - FELHASZNÁLÓI ÉSZREVÉTELEK, VÉLEMÉNYEK ÉS EGYÉB BEADVÁNYOK
Ha Ön kérésünkre bizonyos beadványokat (például versenybejegyzéseket) vagy kérésünk nélkül kreatív ötleteket, javaslatokat, javaslatokat, terveket vagy egyéb anyagokat küld be, akár online, e-mailben, postai úton vagy más módon (együttesen "megjegyzések"), Ön elfogadja, hogy bármikor, korlátozás nélkül szerkeszthetjük, másolhatjuk, közzétehetjük, terjeszthetjük, lefordíthatjuk és bármilyen más módon felhasználhatjuk bármely médiumban az Ön által hozzánk küldött megjegyzéseket. Nem vagyunk és nem leszünk kötelesek (1) fenntartani a megjegyzések titkosságát; (2) kártérítést fizetni a megjegyzésekért; vagy (3) válaszolni a megjegyzésekre.
Lehet, de nem vagyunk kötelesek ellenőrizni, szerkeszteni vagy eltávolítani olyan tartalmakat, amelyeket saját belátásunk szerint jogellenesnek, sértőnek, fenyegetőnek, rágalmazónak, becsületsértőnek, rágalmazónak, pornográfnak, obszcénnek vagy más módon kifogásolhatónak tartunk, vagy amelyek sértik bármely fél szellemi tulajdonát vagy ezeket a Szolgáltatási feltételeket.
Ön vállalja, hogy megjegyzései nem sértik harmadik felek jogait, beleértve a szerzői jogokat, védjegyeket, magánélethez fűződő jogokat, személyiségi jogokat vagy más személyes vagy tulajdonosi jogokat. Ön vállalja továbbá, hogy hozzászólásai nem tartalmaznak becsületsértő vagy más módon jogellenes, sértő vagy obszcén anyagokat, illetve nem tartalmaznak számítógépes vírusokat vagy más rosszindulatú programokat, amelyek bármilyen módon befolyásolhatják a Szolgáltatás vagy bármely kapcsolódó weboldal működését. Nem használhat hamis e-mail címet, nem adhatja ki magát Öntől eltérő személynek, és nem vezethet félre minket vagy bármely harmadik felet a hozzászólások eredetét illetően. Ön egyedül felelős az Ön által közzétett megjegyzésekért és azok pontosságáért. Nem vállalunk felelősséget az Ön vagy bármely harmadik fél által közzétett megjegyzésekért.
 
10. SZAKASZ - SZEMÉLYES ADATOK
A személyes adatoknak az üzleten keresztül történő megadása az Adatvédelmi szabályzatunk hatálya alá tartozik. Adatvédelmi szabályzatunk megtekintéséhez.
 
11. RÉSZ - HIBÁK, PONTATLANSÁGOK ÉS KIHAGYÁSOK
     Időnként előfordulhat, hogy weboldalunkon vagy a Szolgáltatásban olyan információk jelennek meg, amelyek tipográfiai hibákat, pontatlanságokat vagy hiányosságokat tartalmaznak, amelyek a termékleírásokkal, árképzéssel, promóciókkal, ajánlatokkal, a termékek szállítási díjaival, szállítási időkkel és elérhetőséggel kapcsolatosak lehetnek. Fenntartjuk a jogot arra, hogy a hibákat, pontatlanságokat vagy hiányosságokat kijavítsuk, és az információkat megváltoztassuk vagy frissítsük, illetve a megrendeléseket töröljük, ha a Szolgáltatásban vagy bármely kapcsolódó weboldalon található bármely információ pontatlan, bármikor, előzetes értesítés nélkül (beleértve azt is, hogy Ön már leadott egy megrendelést) .
     Nem vállalunk kötelezettséget a Szolgáltatásban vagy bármely kapcsolódó weboldalon található bármely információ frissítésére, módosítására vagy pontosítására, beleértve, de nem kizárólagosan az árinformációkat, kivéve, ha azt a törvény előírja. A Szolgáltatásban vagy bármely kapcsolódó weboldalon használt semmilyen konkrét frissítési vagy frissítési dátum nem utalhat arra, hogy a Szolgáltatásban vagy bármely kapcsolódó weboldalon található összes információ módosításra vagy frissítésre került.
 
12. SZAKASZ - TILTOTT FELHASZNÁLÁSOK
Prócz más tilalmakat, amelyeket a Szolgáltatási Feltételek meghatároznak, tilos a webhelyet vagy annak tartalmát: (a) bármilyen jogellenes célra használni; (b) másokat arra buzdítani, hogy jogellenes tevékenységet végezzenek vagy részt vegyenek benne; (c) megsérteni bármilyen nemzetközi, szövetségi, tartományi vagy állami jogszabályt, szabályt, jogot vagy helyi rendeletet; (d) megsérteni vagy megsérteni a szellemi tulajdonjogainkat vagy más szellemi tulajdonjogokat; (e) zaklatni, kihasználni, becstelenkedni, bántalmazni, rágalmazni, lejáratni, megfélemlíteni vagy megkülönböztetni a nemek, szexuális irányultság, vallás, etnikai származás, faj, életkor, nemzeti származás vagy fogyatékosság miatt; (f) hamis vagy félrevezető információkat szolgáltatni; (g) vírusokat vagy más kártékony kódot küldeni vagy terjeszteni, amely befolyásolhatja vagy befolyásolhatja a Szolgáltatás vagy bármely kapcsolódó webhely, más webhelyek vagy az internet működését; (h) más személyes adatok gyűjtése vagy nyomon követése; (i) spamelésre, információk kicsalására, pharmingra, pretekst alatt, pókokra, indexelésre vagy kaparásra használni; (j) bármilyen illetlen vagy erkölcstelen célra; vagy (k) a Szolgáltatás vagy bármely kapcsolódó webhely, más webhelyek vagy az internet biztonsági funkcióinak megsértésére vagy megkerülésére. Fenntartjuk magunknak a jogot arra, hogy bármelyik tiltott cél megsértése esetén megszüntessük a Szolgáltatás vagy bármely kapcsolódó webhely használatát.
 
13. SZAKASZ - A SZAVATOSSÁG KIZÁRÁSA; A FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁSA
     Nem garantáljuk, nem képviseljük és nem garantáljuk, hogy szolgáltatásaink használata megszakításmentes, időszerű, biztonságos vagy hibamentes lesz.
Nem garantáljuk, hogy a szolgáltatás használatából származó eredmények pontosak vagy megbízhatóak lesznek.
     Ön elfogadja, hogy a szolgáltatást időről időre határozatlan időre eltávolíthatjuk, vagy bármikor előzetes értesítés nélkül megszüntethetjük.
Wyraźnie zgadzasz się, że korzystanie lub niemożność korzystania z usługi odbywa się na Twoje wyłączne ryzyko. Usługa oraz wszystkie produkty i usługi dostarczane użytkownikowi za pośrednictwem usługi są (z wyjątkiem wyraźnie określonych przez nas) dostarczane „tak jak są” i „w miarę dostępności” do użytku, bez żadnych oświadczeń, gwarancji lub warunków jakiegokolwiek rodzaju, wyraźnych lub dorozumiane, w tym wszelkie dorozumiane gwarancje lub warunki przydatności handlowej, jakości handlowej, przydatności do określonego celu, trwałości, tytułu i nienaruszania praw.
     a szolgáltatáson keresztül továbbított vagy más módon hozzáférhetővé tett adatok, még akkor is, ha tájékoztattuk Önt ezek lehetőségéről. Mivel egyes államok vagy joghatóságok nem teszik lehetővé a következményes vagy véletlen károkért való felelősség kizárását vagy korlátozását, az ilyen államokban vagy joghatóságokban a felelősségünk a törvény által megengedett legnagyobb mértékben korlátozódik.
 
14. RÉSZ - KÁRTÉRÍTÉS
     Ön vállalja, hogy anyavállalatunkat, leányvállalatainkat, társvállalatainkat, partnereinket, tisztviselőinket, igazgatóinkat, ügynökeinket, vállalkozóinkat, licencadóinkat, szolgáltatóinkat, alvállalkozóinkat, beszállítóinkat, gyakornokainkat és alkalmazottainkat kártalanítja és mentesíti minden olyan követelés vagy igény alól, beleértve az ésszerű ügyvédi költségeket is, amelyet bármely harmadik fél támaszt a jelen Felhasználási feltételek vagy az azokban hivatkozással szereplő dokumentumok megsértése miatt vagy abból eredően, illetve bármely törvény vagy bármely harmadik fél jogainak megsértése miatt.
 
15. SZAKASZ - ELVÁLASZTHATÓSÁG
Abban az esetben, ha a jelen Szolgáltatási feltételek bármely rendelkezése jogellenesnek, érvénytelennek vagy végrehajthatatlannak bizonyul, az ilyen rendelkezés mindazonáltal az alkalmazandó jog által megengedett legteljesebb mértékben végrehajtható, és a végrehajthatatlan rész a jelen Szolgáltatási feltételekből leválaszthatónak tekintendő, ez a megállapítás nem érinti a fennmaradó rendelkezések érvényességét és végrehajthatóságát.
 
RÉSZ 16 - FELBONTÁS
A felek előzetes dátumán keletkezett kötelezettségek és kötelezettségek a jelen szerződés felbontását követően is érvényben maradnak minden célra. A jelen Szolgáltatási Feltételek a Te vagy a mi általunk történő felbontásukig érvényesek. Bármikor felmondhatod a jelen Szolgáltatási Feltételeket, értesítve minket arról, hogy nem kívánod tovább használni Szolgáltatásainkat, vagy hogy leállítod a webhelyünk használatát. Ha az egyedüli döntésünk alapján nem teljesítesz vagy gyanítjuk, hogy nem tartottad be a jelen Szolgáltatási Feltételek bármelyik feltételét vagy rendelkezését, mi szintén bármikor felbonthatjuk jelen szerződést előzetes értesítés nélkül, és Te maradsz felelős az addig esedékes összegekért, beleértve a felmondás időpontját is; és/vagy ezen okból megtagadhatjuk a hozzáférést Szolgáltatásainkhoz (vagy bármely részükhöz).
 
RÉSZ 17 - AZ EGÉSZ SZERZŐDÉS
      Az általunk nem gyakorolt vagy érvényesített jog vagy rendelkezés nem jelent lemondást ilyen jogról vagy rendelkezésről.
     A jelen Szolgáltatási Feltételek és bármely, ezen az oldalon vagy a Szolgáltatással kapcsolatban közzétett működési szabályzat vagy irányelv teljes körű szerződést és megállapodást jelent közted és közöttünk, és szabályozza a Szolgáltatás használatát, helyettesítve minden korábbi vagy egyidejű szerződést, értesítést és javaslatot, szóban vagy írásban, közted és közöttünk (beleértve a Szolgáltatás használatára vonatkozó korábbi verziókat is).
     A jelen Szolgáltatási Feltételek értelmezésében felmerülő bármilyen félreértés nem lehet az író rovására.
 
HATÁLYOS JOG

A vásárlás befejezésekor a számlázási kijelentés tartalmazza a „smartallegro.pl” és az országkód, például „HK”, „UK”, stb. megjelenését a fizetési oldalon és/vagy a bankkártya kivonatán.
Az összes vásárlást az adott országban található megfelelő vállalatunk fogja feldolgozni, amint azt a számlázási kódban feltüntetett országkód mutatja, és az ottani jogszabályok szerint lesz szabályozva.

 
RÉSZ 19 - SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK MÓDOSÍTÁSA
     A legfrissebb Szolgáltatási Feltételek verzióját bármikor megtekintheted ezen az oldalon.
Fenntartjuk magunknak a jogot, kizárólagos belátásunk szerint, hogy frissítsük, módosítsuk vagy helyettesítsük a Szolgáltatási Feltételek bármely részét a frissítések és módosítások közzétételével weboldalunkon. A Te felelősséged, hogy időről időre ellenőrizd honlapunkat a változások tekintetében. A Szolgáltatási Feltételek bármilyen változását követő további használat vagy hozzáférés weboldalunkhoz vagy Szolgáltatásunkhoz azt jelenti, hogy elfogadod ezeket a változásokat.
 
RÉSZ 20 - KAPCSOLATI INFORMÁCIÓK
    A Szolgáltatási Feltételekkel kapcsolatos kérdéseket a [email protected] címre kell küldeni.